Екосолвентен, широкоформатен печат

Вие сте тук:://Екосолвентен, широкоформатен печат
Екосолвентен, широкоформатен печат 2020-09-20T23:30:18+03:00

широкоформатен печатЕкосолвентен, широкоформатен печат на всички видове медии за външна и вътрешна реклама. Печат с еко-солвентни мастила с UV защита. Печат на самозалепващи PVC фолиа, перфо-фолио, автомобилно фолио, самозалепващи текстилни медии, банери, винили, канаваца с фотореалистично качество и др. Максимална резолюция за широкоформатен печат 1440х1440 dpi. Скорост за печат 7 до 14м2. Машината ни използва VarioDot Imaging Technology – нова технология за наслагване на точката при печат, с помощта на която се постига по-голяма прецизност при детайлите, светлосенки, полутонове, контраст на изображението и яркост на цветовете. Широко-форматния принтер печата изображения, пригодени за ползване във вътрешни и външни условия с гарантирано качество на отпечатъка 3 години.
*Всеки започнат м2 за печат се таксува като цял

ВИД СПЕЦИФИКАЦИЯ ЦЕНА
PVC фолио
широкоформатен печат
80mic, бяло, гланцово / матово мономерно фолио с перманентно прозрачно лепило. Ширина на ролката 105см ВИЖ ТУК
Перфо фолио
широкоформатен печат
Матово, бяло, перфорирано, самозалепващо фолио с черен гръб и диаметър на перфорацията 1.6 мм. Позволява печат на реклама на прозорци без да се губи гледката от вътре. Ширина на ролката 98см ВИЖ ТУК
ВИНИЛ /БАНЕР
широкоформатен печат
Ламиниран, гъвкав винил за предно осветяване 440гр/м2. Ширина на ролката 110см ВИЖ ТУК

Всички цени в сайта са без ДДС и ДДС задължително се начислява. В цените не е включена доставка до клиента. Всички поръчки и запитвания за артикули със и без печат се обработват единствено оформени по писмен път – чрез форма за поръчка/запитване или електронна поща.