Машинна бродерия върху готови облекла

Машинна бродерия върху готови тениски, поло ризи, официални ризи, блузи, суичъри и други текстилни изделия

Изпълняваме поръчки за машинна бродерия върху текстилни изделия. Изготвяме програми за бродерия по файл на клиента. Използваме последен модел машини и високо-качествени бродировъчни конци при изпълнение на поръчките

Подходящи за машинна бродерия за рекламно и работно облекло са тениски, поло тениски (с яка), официални ризи, ватирани блузи, ватирани суичъри, якета softshell, якета със сваляща се подплата, шапки.

Изработваме и бродирани емблеми готови за зашиване върху текстилни изделия

Можете да изпратите свое запитване и файл на нашия e-mail: info@paraleli.bg

 

При поръчка за артикули с бродерия, на първо място трябва да изберете желаните от Вас артикули. Най-подходящи за машинна бродерия са поло тениските (тениски с яка), официалните ризи, ватирани блузи, суичъри, якета, шапки и други. Стандартните памучни или спортни тениски са по-малко подходящи за бродерия поради разтегливите или по-тънки материи. За всяка поръчка за бродерия първо се изработва бродировъчна програма, по която да работи машината. програмата е една от най-важните стъпки за качествено изпълнение на крайния продукт.

Как се калкулира цената:
На първо място се изработва бродировъчна програма. Цената на програмата зависи от крайния брой бодове, размера и сложността на файла. Колкото по стилизирана е Вашата емблема, лого или друг файл, толкова по-прецизна и с по-ниска цена ще бъде бродировъчната програма. Всяка изготвена програма става собственост на клиента и може да бъде използвана неограничен брой пъти, ако не се налагат корекции по размер или друго.
Цената за фактическата машинна бродерия върху готово облекло зависи от вида на самия артикул, материята, от която е изработен, размера на бродерията /брой бодове/ и не на последно място тираж на поръчката.
За да калкулираме за Вас цената на конкретна заявка е необходимо да изпратите следната информация:
1. Избрани артикули от сайта ни – модел, цвят, размери, брой
2. Вашият файл – лого, надпис, картинка и др. Можем да изготвим програма и по растерна картинка, но по-добре би било да изпратите векторен файл 
3. Желано местоположение и размер за бродиране върху готовите артикули