Щампи

Щампи върху тениски, шапки, потници, блузи, ризи, якета, суитчери, спортни екипи. Щампи на рекламно и работно облекло

Вие сте тук:://Щампи
Щампи 2018-02-11T12:09:44+00:00

Професионална изработка на термо-трансферни щампи за текстилни изделия и продукти за реклама. Едноцветни и цветни щампи, както и щампи с надувен ефект, глитер ефект, старинен ефект, винтаж ефект и мъхести щампи. Еко-солвентен печат, дигитален печат с текстилни гел мастила, дигитален печат с водно-базирани мастила.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ЩАМПИ
ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЩАМПИ ВЪРХУ ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ

ЩАМПИ С ВИДЕОФЛЕКС

Сертификат: Оko-Tex Standard 100 class I. Flex материал за изрязване по контур и трансфер върху памучни и полиестерни тъкани. Изключително мек, разтеглив и тънък материал, позволяващ наслагване на цветове. Живи цветове, устойчивост на пране, не се напуква и не избелява. Пере се до 80 C със щампата навътре. Глади се от обратната страна. Не използвайте белина. Наличен в 36 цвята

щампиИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ЩАМПИ

ПЕЧАТАНИ ЩАМПИ

Сертификат: Оko-Tex Standard 100 class I. Полиуретанов материал за еко-солвентен печат, изрязване по контур и трансфер върху памучни и полиестерни тъкани. Изключително мек, разтеглив и тънък материал – 80mic. Живи и ярки цветове на печат, устойчивост на пране, не се напуква и не избелява. Пере се до 60 C със щампата навътре. Глади се от обратната страна. Не използвайте белина.

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ЩАМПИ

МЪХЕСТИ ЩАМПИ

Flok материал за изрязване по контур и трансфер върху памучни и полиестерни тъкани. Подходящ за едри букви и мотиви. Мъхест, релефен и мек материал. Живи цветове, устойчивост на пране, не се напуква и не избелява. Пере се до 60 C със щампата навътре. Глади се от обратната страна. Не използвайте белина. Наличен в 36 цвята

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ЩАМПИ

ДИРЕКТЕН ТРАНСФЕР

Подходящ само за бели, памучни тъкани. Печат с гел мастила за светъл текстил. След трансфер и първо изпиране почти няма опип. Живи и ярки цветове на печат, устойчивост на пране, не се напуква и не избелява. Пере се до 60 C със щампата навътре. Глади се от обратната страна. Не използвайте белина.

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ЩАМПИ