печат на винилИзвършваме печат на винил с довършителен процес – поставяне на капси. Ширина на печат – до 105 см, дължина – без ограничение.
Разполагаме с широко-форматна машина за еко-солвентен печат на винил MUTOH Value Jet за печат на всички медии за солвентен и еко-солвентен печат.
Характеристики на банер – винила: BANNER L е материал, при който полиестерна тъкан се ламинира с PVC. Уникалната формула и високата степен на попиване осигуряват издръжлив и улесняващ печатането винил. Предназначен е за печат на широкоформатни принтери с мастила на солвентна база.

Подготвяйте файловете за печат в .tiff с LZW компресия, оразмерени за печат

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ПЕЧАТ НА ВИНИЛ + КАПСИ

ПЕЧАТ + ПОСТАВЯНЕ НА КАПСИ ЦЕНА за М2
Печат на промазан винил (до 5 кв. метра) 25 лв/м2 + 0.50лв/брой капса
Печат на промазан винил (над 5 кв. метра) 20 лв/м2 + 0,50лв/брой капса
Печат на промазан винил (над 15 кв. метра)
18 лв/м2 + 0,50лв/брой капса

*Посочените цени са без ДДС

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН НА РЕКЛАМНО ПАНО

Дизайн по изходни файлове
на клиента (лога, снимки)
цена
Обикновенно оформление (само текстове) от 10 до 40 лв
Графичен оформление (лога, снимки + дизайн) от 120 до 260 лв

*Посочените цени са без ДДС

печат на винилЕко-солвентен, широкоформатен печат на винил и на всички видове медии за външна и вътрешна реклама. Печат с еко-солвентни мастила с UV защита. Печат на самозалепващи PVC фолиа, перфо-фолио, автомобилно фолио, самозалепващи текстилни медии, банери, винили, канаваца с фотореалистично качество и др. Максимална резолюция за широкоформатен печат на банер винил 720х720 dpi. Скорост за печат 7 до 14м2. Машината ни използва VarioDot Imaging Technology – нова технология за наслагване на точката при печат, с помощта на която се постига по-голяма прецизност при детайлите, светлосенки, полутонове, контраст на изображението и яркост на цветовете. Широко-форматния принтер печата изображения, пригодени за ползване във вътрешни и външни условия