Печат на винил – 17лв/м2

Вие сте тук::/Печат на винил – 17лв/м2

Печат на винил – 17лв/м2

печат на винилИзвършваме печат на винил с довършителен процес – поставяне на капси. Ширина на печат – до 125 см, дължина – без ограничение.
Разполагаме с широко-форматна машина за еко-солвентен печат на винил MUTOH Value Jet за високо-качествен печат на всички медии за солвентен и еко-солвентен печат.
Изпълняваме поръчки за печат на винил – 480 грамов ламиниран, гъвкав винил за предно осветяване.
Характеристики на медията: BANNER L 480 е материал, при който полиестерна тъкан се ламинира с PVC. Уникалната формула и високата степен на попиване осигуряват издръжлив и улесняващ печатането винил.
BANNER L 480 се отличава с високо качество на напечатаното изображение благодарение на PVC с оптимизирана формула, предназначена за безкомпромисно цветопредаване и качество на изображението.
Предназначен за печат на широкоформатни принтери с мастила на солвентна база. При монтаж подходящ за съшиване и слепване.

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ПЕЧАТ НА ВИНИЛ + КАПСИ

ПЕЧАТ + ПОСТАВЯНЕ НА КАПСИ ЦЕНА за М2
Печат на промазан винил (до 5 кв. метра) 17 лв/м2
Печат на промазан винил (над 5 кв. метра) 15 лв/м2
Печат на промазан винил (над 15 кв. метра)
14 лв/м2

*Посочените цени са без ДДС

ЦЕНИ ЗА ДИЗАЙН НА РЕКЛАМНО ПАНО

Дизайн по изходни файлове
на клиента (лога, снимки)
цена
Обикновенно оформление (само текстове) от 30 до 50 лв
Графичен оформление (лога, снимки + дизайн) от 120 до 260 лв

*Посочените цени са без ДДС

печат на винилЕко-солвентен, широкоформатен печат на винил и на всички видове медии за външна и вътрешна реклама. Печат с еко-солвентни мастила с UV защита. Печат на самозалепващи PVC фолиа, перфо-фолио, автомобилно фолио, самозалепващи текстилни медии, банери, винили, канаваца с фотореалистично качество и др. Максимална резолюция за широкоформатен печат 1440х1440 dpi. Скорост за печат 7 до 14м2. Машината ни използва VarioDot Imaging Technology – нова технология за наслагване на точката при печат, с помощта на която се постига по-голяма прецизност при детайлите, светлосенки, полутонове, контраст на изображението и яркост на цветовете. Широко-форматния принтер печата изображения, пригодени за ползване във вътрешни и външни условия с гарантирано качество на отпечатъка 3 години.