Фирмата предлага тениски с марките KEYA, Fruit of The LOOM, ROLY, SOL’s, RUSSEL, James & Nicholson и българско производство. Налични на склад – мъжки тениски, дамски и детски тениски. Избор от 53 различни цветове и модели. Предлаганите тениски са от материи със състав 100% памук, комбинации от памук с ликра, памук с полиестер и 100% полиестер. Извършваме брандиране по технологиите – ситопечат, щампи, трансферен печат, директен печат, сублимационен печат и бродерия. Всички предлагани модели са произведени в съотвествие световните норми за качество и са сертифицирани според международните изисквания. Изработваме поръчки за тениски с печат по файлове подготвени от клиента. Изработваме и графичен дизайн на файлове по проект на клиента. Всички предлагани видове печат се извършват с професионални машини и консумативи за дълготраен живот, ярки и живи цветове на отпечатъка.
тениски

МОДЕЛИ ТЕНИСКИ

Всички цени в сайта са без ДДС и ДДС задължително се начислява. Всички стоки се изпращат за сметка на клиента.
Всички поръчки и запитвания за артикули със и без печат се обработват единствено оформени по писмен път – чрез форма за поръчка/запитване или електронна поща.
Всички поръчки с персонализация – печат, щампи, бродерия и др. се изпълняват и изпращат към клиента от 3 до 15 работни дни, в зависимост от поръчката.

Всички услуги и продукти се предлагат с възможност за персонализация и дизайн съгласно корпоративната идентичност на клиента. Услугите ни се характеризират с високо качество и ниски цени. Чрез портални сайтове фирмата има за цел да осигури максимално безпристрастен контрол върху цените и качеството на полиграфическата и рекламната продукция. Компанията взаимодейства активно с фирмите в бранша с цел максимална прозрачност и коректност в цените и условията за работа.