Самозалепващи стикери и етикети

Вие сте тук::/Самозалепващи стикери и етикети

Самозалепващи стикери и етикети

СТИКЕРИ ПО ПОРЪЧКА

стикери и етикети
СТИКЕРИ от PVC БЯЛ МАТ и ГЛАНЦ ЦЕНИ
стикери и етикети
СТИКЕРИ от PVC ПРОЗРАЧНО ЦЕНИ

стикери и етикетиИзработка на самозалепващи стикери и етикети. Конкурентни цени за производство на стикери и етикети от самозалепващо PVC с МАТ или ГЛАНЦ покритие. Изработка на стикери и етикети с полагане на покритие от студен ламинат. Изработка на стикери и етикети във форма и размери по изискване на клиента. Всички поръчки за самозалепващи стикери и етикети от PVC се изпълняват с печат на резолюция 1440dpi за постигане на фотореалистично качество на отпечатъка. При производството на стикери по поръчка на клиента използваме ЕКО-солвентен, широко-форматен печат с медии и мастила с UV защита. При нас можете да поръчате: стикери за стени, стикери за автомобили, стикери за стъкло, стикери за лаптопи, телефони, мотори. стикери на любими герои, обозначителни стикери, предупредителни стикери, както и стикери за употреба според нуждите на клиента. Изпълняваме поръчки за етикети от самозалепващо PVC с печат с устойчиви еко-солвентни мастила с UV защита, с приложения като: етикети за дрехи, етикети за машини, етикети за производство, етикети за малки тиражи бутикови стоки и много други. При производството на стикери и етикети клиента не заплаща щанци, подготовки или други предварителни разходи. Цените за стикери и етикети се определят от разходната норма на мастилата и цената на използваните медии. ИЗПЪЛНЯВАМЕ И ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ.

Материали, използвани при изработка на стикери и етикети – самозалепваща хартия, самозалепващо PVC мат и гланц, безцветно PVC, сребърно и златно PVC, Самозалепващ материал за декорации за стена, CAST фолио за автомобилни стикери, самозалепващи текстилни стикери и много други.

Можете да изпращате Вашите запитвания за цени и калкулации за стикери и етикети, денонощно на контактният ни мейл адрес: info@paraleli.bg

Всички услуги и продукти се предлагат с възможност за персонализация и дизайн съгласно корпоративната идентичност на клиента. Услугите ни се характеризират с високо качество и ниски цени. Чрез портални сайтове фирмата има за цел да осигури максимално безпристрастен контрол върху цените и качеството на полиграфическата и рекламната продукция. Компанията взаимодейства активно с фирмите в бранша с цел максимална прозрачност и коректност в цените и условията за работа.
Всички цени в сайта са без ДДС и ДДС задължително се начислява. Всички стоки се изпращат за сметка на клиента.
Всички поръчки и запитвания за артикули със и без печат се обработват единствено оформени по писмен път – чрез форма за поръчка/запитване или електронна поща.
Всички поръчки с персонализация – печат, щампи, бродерия и др. се изпълняват и изпращат към клиента от 3 до 15 работни дни, в зависимост от поръчката.