Изработка на рекламно тиксо с печат (опаковъчна лента) в един цвят, два цвята и цветно. Възможните размери, в които можете да поръчате рекламно тиксо с печат са 19мм/66метра ; 25мм/66метра ; 36мм/66метра ; 48мм/66метра и 48мм/660метра.

Можете да избирате между четири вида рекламно тиксо в зависимост от предназначението и условията, при които ще се използва:

  • тиксо с печат на HotMelt основалепило / синтетичен каучук и добавки / , BOPP основа – 28 микр. Употребява се за залепяне на малки и леки – до средно тежки кашони, които не са промазани, както и за общо приложение , устойчиво на ниски и високи температури.
  • тиксо с печат на Acrylic основалепило / синтетичен каучук и добавки / , BOPP основа – 28 микр. Eдностранно лепящо, опаковъчно тиксо, оптимална температура на работа от +15 до + 30 градуса, лепилен слой – синтетичен, на водна основа. Цвят – прозрачно, бяло, кафяво, жълто, червено, синьо, зелено (Възможност за цвят по избор на клиента) Приложение – канцеларско тиксо, за опаковане на леки кашони, върху найлон, стреч и други.
  • рекламно тиксо с Solvent основа – лепило / естествен каучук , смоли и добавки / , BOPP основа – 28 микр . Силно залепващо , подходящо за тежки товари , устойчиво при високи и минусови температури и повишена влага . Оптимална температура на работа от – 20 до + 40 градуса, лепилен слой – натурален каучук, студено положен.
  • тиксо с печат на PVC основа – 35 микр. Не се разтяга по дължина , подходящо за тежки товари , добре залепва върху неравни повърхности , метал , пластмаса . Устойчиво на UV лъчение, ниски и високи температури. Силен лепилен слой

 При поръчка на рекламно тиксо с печат е необходимо да предоставите файл за печат в размер до 410мм общо с предвидени разстояния от двете страна на печата.
Цената за тиксо с печат се формира от поръчаното количество, вида на лентата, както и броя цветове за печат. Добавя се и изработка на клише по файла за печат