потнициРекламно и работно облекло – потници. Мъжки дамски и детски потници, произведени в България или внос от световно-известни марки. Изработка на потници по поръчка на клиента. Рекламни потници с марките Fruit of the Loom, Keya, Sol’s, James and Nicholson, Roly, Russel и други. Изработваме поръчки за артикули с печат, щампи и бродерия. Предлагани материи за потници – 100% памук, памук с ликра, полиестер и други.

Специализирани сме в професионален ситопечат, щампи, бродерия, сублимация и трансферен печат на текстилни изделия.
Всички предлагани продукти са от световни марки за рекламно и работно облекло. Изпълняваме поръчки за артикули с печат, щампи и бродерия в рамките на 3 до 15 дни в зависимост от натоварванет. Възможни са и експресни поръчки за артикули с печат за 1 – 2 дни.

Всички цени в сайта са без ДДС и ДДС задължително се начислява. Всички стоки се изпращат за сметка на клиента.
Всички поръчки и запитвания за артикули със и без печат се обработват единствено оформени по писмен път – чрез форма за поръчка/запитване или електронна поща
.
Всички поръчки с персонализация – печат, щампи, бродерия и др. се изпълняват и изпращат към клиента от 3 до 15 работни дни, в зависимост от поръчката.

Всички услуги и продукти се предлагат с възможност за персонализация и дизайн съгласно корпоративната идентичност на клиента. Услугите ни се характеризират с високо качество и ниски цени. Чрез портални сайтове фирмата има за цел да осигури максимално безпристрастен контрол върху цените и качеството на полиграфическата и рекламната продукция. Компанията взаимодейства активно с фирмите в бранша с цел максимална прозрачност и коректност в цените и условията за работа.