Директен (DTG) печат на тениски

печат на тениски (DTG print)
Цени за директен печат върху тениски

Дигитален печат на тениски. DTG (печат директно върху тениските) с екологично чисти и безвредни мастила. Печатим в максимален размер 40×50см върху бели, черни и цветни тениски. При директния печат няма ограничения за цветност и вид на дизайните. Директния печат е подходящ при тениски от 100% памук, 100% органичен памук, материи от смеси памук с ликра и памук с полиестер. При подготовка на дизайните няма необходимост да се съобразявате дали работите в RGB, CMYK, Pantone или друга цветна скала, но ако желаете 100% съвпадение на цветовете, подгответе файловете в CMYK. Препоръчително е файловете за печат да се изпращат в .tiff или .eps.
Изберете модел тениски, които да напечатим за Вас, от уеб сайта ни. Предлагаме над 150 модела мъжки, дамски, детски и бебешки тениски.

КАТАЛОГ НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ТЕНИСКИ

Сито печат печат на тениски

сито печат печат на тениски
Сито печат върху тениски

Сито печат на тениски. Директен сито печат с пластизолни мастила. Печатим в максимален размер 40×50см върху бели, черни и цветни тениски. При сито печата печат няма ограничения за цветност и вид на дизайните. Сито печат е подходящ при тениски от 100% памук, 100% органичен памук, материи от смеси памук с ликра и памук с полиестер. При подготовка на дизайните е необходимо да работите в Pantone цветна скала. Препоръчително е файловете за ситопечат на тениски да се изпращат в .cdr или .pdf в криви.
Изберете модел тениски, които да напечатим за Вас, от уеб сайта ни. Предлагаме над 150 модела мъжки, дамски, детски и бебешки тениски.

КАТАЛОГ НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ТЕНИСКИ

Онлайн поръчки за тениски с избор от над 160 модела в над 250 цвята. Тениски от производители Roly, Fruit of the Loom, Stanley & Stella, Russell, Gildan, Sol’s, Kariban, Anvil и много други. Тениски налични на склад в България и модели с бърз внос по поръчка. Печат и машинна бродерия на тениски, блузи, суитчери, якета, шапки и други. Онлайн каталог с всички модели тениски – Paraleli.bg/shop. Уеб сайт за тениски с готов дизайн – Raffaellobg.com