детски тенискидетски тениски с къс и дълъг ръкав. Тениски с материи от органичен памук, чист 100% памук, памук с полиестер, памук с ликра, полиестерни тениски и много други материи с различен състав.

Изпълняваме поръчки за детски тениски с ушиване по модел на клиента. Налични памучни и спортни модели тениски на склад с марките Fruit of the Loom, Roly, James&Nicholson, Stanley&Stella, Sol’s, Kariban, Gildan, Anvil и още много марки, подходящи за свободното време, за спорт, за рекламно облекло, за работно облекло и детски тениски предназначени за дизайнерски печат, бродерия, сублимация и щампиране.

Всички продукти се поддържат на склад в България и/или Европа. Изпълняваме поръчки за изчистени/без печат/ тениски. Можете да извършите заявка за избрани модели тениски от уеб сайта. Приемаме заявки 24 часа в денонощието. Всички заявки до 14 часа в работни дни се обработват веднага, а всички заявки след 14 часа в работни дни или направени в почивни дни се обработват на следващия работен ден.

Изпълняваме поръчки за тениски, детски размери с печат и бродерия по лого/снимка на клиента. Тениски за училищни униформи, за свободното време и за спорт.

МОДЕЛИ ДЕТСКИ ТЕНИСКИ НА СКЛАД
детски тениски на склад
МОДЕЛИ ДЕТСКИ ТЕНИСКИ С ВНОС

Налични тениски от полиестерни материи, чисти или с примес на памук за по приятно усещане при носене, които са изключително подходящи за така популярният метод на печат – сублимация.
Ако желаете да извършите поръчка за тениски с поставяне на бродерия, сито печат или щампи на фирмено лого или дизайн, както и стандартни надписи е необходимо да изпратите логото/файла за печат, както и списък с поръчката на мейла ни info@paraleli.bg Ще отговорим на Вашето запитване възможно най-бързо с цена и срок за изработка.
Бродерия на тениски – машинна бродерия по лого и дизайн/снимка на клиента. Машинна бродерия и на надписи.Изработка на бродировъчни програми на лога за училищни униформи и спортни отбори.
Печат на тениски – сито печат, директен печат и трансферен печат на тениски за рекламни облекла, работни облекла, училищни униформи, спортни отбори и всякакви мероприятия