блузи и суичъриблузи и суичъри с качулка и без качулка. Блузи и суичъри с материи от органичен памук, чист 100% памук, памук с полиестер, памук с ликра, полиестерни блузи и много други материи с различен състав. Фирмата изпълнява поръчки за блузи и суичери с ушиване по модел на клиента, както и предлага мъжки, дамски и детски блузи и суичъри от склад с марките Fruit of the Loom, Roly, James&Nicholson, Stanley&Stella, Sol’s, Kariban, Gildan, Anvil и още много марки тениски за свободното време, за спорт, за рекламно облекло, за работно облекло, както и блузи и суичъри подходящи за дизайнерски печат, бродерия, сублимация и щампиране. Всички предлагани от фирмата продукти се поддържат на склад в България и/или Европа. Изпълняват се поръчки за чисти тениски. Всеки клиент може да извърши заявка за избрани модели тениски от уеб сайта на фирмата. Уеб сайта приема заявки 24 часа в денонощието. Всички заявки до 14 часа в работни дни се обработват веднага, а всички заявки след 14 часа в работни дни или направени в почивни дни се обработват на следващия работен ден.

Предлагат се блузи и суичъри от полиестерни материи, чисти или с примес на памук за по приятно усещане при носене, които са изключително подходящи за така популярният метод на печат – сублимация.
Ако желаете да извършите поръчка за артикули с поставяне на бродерия, сито печат или щампи на фирмено лого или дизайн, както и стандартни надписи е необходимо да изпратите логото/файла за печат, както и списък с поръчката на мейла ни info@paraleli.bg Ще отговорим на Вашето запитване възможно най-бързо с цена и срок за изработка.

Специални цени за поръчки за блузи и суичъри на едро!мъжки тениски, блузи, суитчери

Предлагани марки производители на тениски, рекламно облекло и работно облекло